Fakta om Monkey land Hillerød

I weekenden planlagde vi en tur Monkey land Hillerød sammen med min mor og far. Det er noget jeg havde glædet mig til i lang tid.

Vi kørte i bil fra bil fra Valby til Hillerød. Det tog ca.41 min at komme dertil. Prisen for at komme ind var 85 kr for mig og 125 kr. for hver voksen. Vi købte også fodremad til dyrene det kostede 125 kr. Da vi kom ind fik vi vist en video om hvordan vi skulle fodre dyrene, altså hvordan skulle vi holde på maden i fingerne og så give dem til dyrenen, det kunne være papegøjer, kaniner og aber. Jeg kan først ind til kaniner, de var rigtig dejlig og sjov og lege. Jeg gav frøer til fugle og papegøjer man skulle give dem.

De fleste af dem var i bur og nogle var ikke i bur, gav osse mad til dem der ikke var i bur.

der var bjeg gede dem kun man give blade eller pkanter der var mange frie dyr.

der var ugeler som spiste baby kylinger og de vejede 3 kilo som i normale størelse , baby ugelne vejede noget med 40 til 60 gram når de bliver født.

men på et måned kan de veje 800 gram.jeg så osse aber de var meget nutet de var i en rør med bur hvor man kunne give dem noget jylle som menesker ikke spiser

og der var var en rum med to Baby aber der var en sort og orange som man kadler orangotanko og en grå en den grå hopped ti gange oven på mig, men orangotankon hoppede ikke og det var sjov at de hoppede på mig,den grå bidte mig tre gange en gang på min højre øre og min finger og min anden øre

der var påpfugle og ræve det vare de sidte dyr jeg så og de slikkede meget.

Foto: monkeyworld.dk